Contact acoperisuri

Piata natiunilor unite nr.3-5
-Sector 4 Bucuresti,
CUI RO 37403118
Telefon 076 808 4477,
0763030109,0768011455
Stefan, meserias cu 35.ani
experienta in acoperisuri
de orice tip...

dulgheri montatori lemn acoperis, 0768084477, 0763030109


Dulgheria consta in asamblul lucrarilor ce tin de lemnarie pentru constructia cladirilor.
Lucrarile de dulgherie pot fi lucrari cu caracter provizoriu, adica elemente constructive: elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, schelete etc. sau lucrari definitive care raman permanente in constructia respectivei cladiri: schelete de rezistenta, acoperisuri, pereti etc.
Pe un santier in constructie elementele de dulgherie au un rol important, dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori.
Realizam si executam lucrari ce tin de domeniul dulgheriei si anume: structura din lemn mansarde, acoperisuri, pergole, scari interioare.
Deasemenea construim casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra.
Pentru informatii legate de serviciile pe care le prestam si pentru cerere de oferta va rugam contactati-ne folosind informatiile aflate pe pagina de Contact a site-ului.
Servicii de calitate
Servicii montaj sisteme de învelitori
Dulgherie
Confectii metalice
Usi de garaj
Ferestre mansarda
Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite. Acestea deschid posibilitati noi în arhitectura moderna. Utilizând ferestrele de mansarda, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: birouri, dormitoare, sau camere pentru copii. Oferim multe solutii în constructia ferestrelor de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul.
Montam ferestre tip:
- Velux
- Fakro
- Roto
- Roofline